Domaća blogerica i majka poduzetnice i blogerice Elle Dvornik, 51-godišnja Danijela Dvornik, odmah nakon što se vratila s putovanja iz Sri Lanke, punom snagom vratila se na treninge kako bi održala svoju formu. 

Već nekoliko puta Danijela je pokazala koliko se tijelo može transformirati uz pravilan način prehrane i redovito vježbanje, a od zdravog načina života ne odustaje još uvijek. Osim prehrane i treninga, 51-godišnjakinja je otkrila i još jedan trik pomoću kojeg održava liniju.

'U saunu idem svaki drugi trening, a na treningu sam četiri do pet puta tjedno. Ona mi je odlična za detoksikaciju i odlično stimulira krvotok. Volim se nakon nje tuširati u hladnoj vodi, pa opet u vrućoj, što je jako dobro za cirkulaciju. Nije loše otići ako imaš mogućnosti za to, a ja ju sva sreća saunu imam u teretani u koju idem, pa koristim to maksimalno, pogotovo sada preko zime', otkrila je Danijela za Story.hr te svoje obožavatelje na društvenim mrežama počastila fotografijom iz vruće saune. 

Nismo mogli ne priupitati ju kako to da u saunu odlazi s mobitelom. 'Ne nosim inače mobitel u saunu, nema smisla, prevruće je. U ovom slučaju bezveze sam 'okinula' fotografiju', ispričala je Danijela i rekla kako smatra da nije ovisna o društvenim mrežama i internetu. 'Mogu i bez svega toga. Sve više ljudi se otuđilo upravo zbog društvenih mreža, pa nastojim što manje uključivati mobitel u svoj život. Ništa što je previše nije dobro, ali u mom slučaju mislim da ne koristim mobitel previše, osim tu i tamo koje fotografije što objavim na Facebooku ili Instagramu, zna mi i po cijeli dan proći bez da ga dotaknem', rekla je.