Domaća blogerica, 51-godišnja Danijela Dvornik, svojim priznanjem na Instagramu iznenadila je mnogobrojne obožavatelje. Naime, Danijela otvoreno progovara o mnogim temama iz privatnog života, a svojom posljednjom objavom samo je još jednom pokazala zašto uživa tolike simpatije kod više od 60 tisuća ljudi koji ju svakodnevno prate na Instagramu.

Naime, nakon što je nedavno priznala kako je unajmila privatnog trenera koji će ju motivirati u teretani, sada je konačno otkrila kako je nova suradnja završila.

'Završilo mučenje. Tako treba jer ne bih mogla sama', napisala je Danijela ispod fotografije na kojoj zadovoljno pozira nakon odrađenog treninga. Obožavatelji su ju zasuli komentarima podrške u njezinoj novoj avanturi, a ako je suditi prema Danijelinom zadovoljnom izrazu lica, zaista se namučila na treningu.

Podsjećamo, nedavno je blogerica otkrila kako ju za motivaciju treba 'nagaziti' jer želi osjetiti bol. 'Odradila sam trening. Počela sam raditi s trenerom (budem ga pokazala) jer su mi treninzi postali dosadni, jer ne mogu prijeći svoju granicu, jer me treba nagaziti, jer želim rezultate, jer želim osjetiti bol u mišićima, jer želim da mi opet bude zabavno i motivirajuće', iskreno je priznala Danijela.