Jedna od najponosnijih baka u Hrvata, Danijela Dvornik, u društvu prijateljice Rine uputila se u tople krajeve na drugom kontinentu, a za odmor od gradskog sivila i hladnoće odabrale su Šri Lanku gdje već tjedan dana uživaju punim plućima. Kako provode dane Danijela nerijetko pokazuje na društvenim mrežama gdje objavljuje prizore krajolika koji ostavljaju bez daha, a osmijeh na njezinu licu koji je neizostavan na svakoj fotografiji, savršeno opisuje stanje njezina duha.

Kako se prije nekoliko dana pohvalila, savlada je svoj strah od visine popevši se na jednu od poznatijih atrakcija Šri Lanke - Sigiriyu - visoku stijenu koja je dio ruševina nekadašnje utvrđene palače kralja Kashyapa. Da više nema problema s visinom, simpatična Danijela pokazala je i svojom posljednjom fotografijom koju je objavila na Instagramu, a na kojoj sjedi gledajući u daljinu.

'Sjedim na vrhu Adamovog zuba u totalnoj tišini s pogledom koji ti puni dušu i mislim si kako volim svoj život u totalnoj svjesnosti njegove prolaznosti i kako je zemlja sama po sebi čudo koje liječi dušu na sve moguće načine', napisala je pored fotografije.

Danijeli je ovo putovanje pružilo priliku da se potpuno posveti sebi, a iako joj nesumnjivo nedostaje unučica Balie, njezini su obožavatelji jako sretni što je napokon imaju prilike vidjeti kako uživa u životu.