Danijela Dvornik, blogerica i supruga preminulog Dine Dvornika, na svojem se Instagram profilu prisjetila djetinjstva. Objavila je fotografiju iz 1967. godine, na kojoj pozira s ocem. Simpatična Splićanka opisom ispod fotografije odala je i kako misli da njezina unučica Balie nije samo preslika svoje oca, Ellinog zaručnika Charlesa.

'Moj otac i ja...(ja mislim da Pikuleta ima nešto moga, a onda i Ella)', napisala je Danijela, a njezini brojni prijatelji i fanovi su se s njom složili. 'Pikuleta je dosta slična baki dok je baka bila beba', 'ja mislila mala Piki', 'Ajme iste ste!', 'Super ste', samo su neki od komentara koji idu u dokaz Danijelinoj teoriji, dok su se mnogi usuglasili i kako Danijela sliči svojem ocu.

Danijela je baka postala prije manje od godinu dana, a sa svojom unučicom provodi svaki slobodan trenutak. Velika je pomoć Elli, koja zna da je njezina Balie s bakom u sigurnim rukama, te da se cure itekako dobro zabavljaju. Kao dokaz, Danijela često na društvenim mrežama 'hvata' trenutke sa svojom mezimicom i dijeli ih s fanovima.