Domaća blogerica, 51-godišnja Danijela Dvornik, redovno sa svojim obožavateljima dijeli trenutke iz privatnog života, posebice one s unučicom Balie Dee. Malena Balie postala je prava zvijezda bakinog Instagram profila pa tako Danijela često ističe koliko uživa u vremenu koje provodi s malenom. No, ovaj put im se pridružila i Danijelina kći, 28-godišnja blogerica Ella, te su put za Zagreb obilježile zajedničkom fotografijom. 'Dvije i pol žene', napisala je kroz smijeh ponosna majka i baka.

Naime, Ella je proteklih nekoliko dana provela u sunčanom Split s obitelji te se odmorila od obaveza i napunila baterije nakon obaveza koje je imala tijekom sudjelovanja u HRT-ovom zabavno-glazbenom showu 'Zvijezde pjevaju'. Iako ovaj trojac jako puno vremena provodi zajedno, rijetko objave zajedničku fotografiju, stoga su fanovi ostali oduševljeni i obasuli ih komentarima. 

Podsjetimo, Balie je već postala mala Instagram zvijezda i na Danijelinom i Ellinom profilu koje svakodnevno dijele trenutke provedene s malenom. Tako je nedavno Ella objavila fotografije tijekom obiteljske večere na kojoj je djevojčica radila preslatke grimase na što su se blogerica i njen suprug od srca nasmijali, a trenutak u kojem je Ella počela približavati žlicu Baleinim ustima, jednogodišnjakinja je jasno dala do znanja što misli o večeri. Udarila je ručicom o žlicu i cijeli sadržaj je završio po radnoj plohi i podu, na što su razdragani obožavatelji reagirali u stilu 'ne može biti mirna ni da želi jer je ipak Dvornikova u pitanju'.