Danijela Dvornik trenutno se najviše bavi svojom malenom unučicom Balie čiju svaku želju nastoji ispuniti, no budući da je dobila ulogu bake, zanemarila je sebe.

Već smo se uvjerili da Danijela kada odluči, može baš sve što poželi, pa je svojevremeno tako počela vježbati i u svega nekoliko mjeseci zdrave prehrane i treninga dovela se u top formu. Izgledala je tada bolje nego ikada, a redovito je motivirala i druge svojim objavama na društvenim mrežama. Na svijet je onda došla Balie, a s njom i brojne obveze zbog kojih se Dvornik opustila, ali samo privremeno. Naime, Danijela je odlučila stati na loptu i vratiti se zdravom životu.

'Treće kupanje. Manje se sunčam jer ću ionako uhvatiti boju. Zadnjih dana uglavnom spavam, skupilo se umora još od Zagreba, stresa, puta.. od Pikulete. Jutros sam se oprostila od pekare i jutarnjih peciva. Vraćam se jutarnjem treningu, zdravom doručku, balansiranoj prehrani, plivanju i poslu. Baš mi to treba jer osjećam posljedice ove duge pauze. Spremna sam psihički da povratim fizičku aktivnost' napisala je Danijela na svom Instagram profilu gdje je podijelila svoju fotografiju s plaže.