Story radio
Početna Celebrity 2528 prikaza 17. lipnja 2019.

Danijela Dvornik otkrila još jednu staru poruku Dina

Instagram.

Za Story.hr otkrila što joj je to tada, a što joj sada znači

Danijela Dvornik, 52-godišnja blogerica i supruga Dina Dvornika, posljednjom objavom na društvenim mrežama, još se jednom prisjetila prijašnjih vremena. Ovoga puta podijelila je razglednicu iz Švicarske, koju joj je jednom prilikom poslao Dino, a za Story.hr otkrila je detalje nekadašnjeg vremena, kada su si ona i Dino ostavljali rukom napisane poruke. 'Nije ih ostavljao svaki dan, ali bi me s vremena na vrijeme iznenadio pismom ili razglednicom', priznala nam je i nadodala kako su kod njih takve poruke bile najnormalnija pojava, što ju je iznimno uveseljavalo. 

 | Author: Instagram Instagram.

'Nekad bi mi znala doći razglednica, kao ova iz Švicarske. Doduše, prije bi On došao kući nego razglednica, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja kao i sama poruka. I danas, dok sam nešto tražila, naletim na ovu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci?', pitala se Danijela na društvenim mrežama. 

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.
Za stara vremena kaže kako ih se rado sjeti, pogotovo kada pronađe ovako nešto. Iako je danas društvo drugačije i sve se šalje putem mobitela, Danijela priznaje da za vlastite potrebe i dalje sve zapisuje. 'Danas, kao i tada, sve zapisujem na papir i imam puno ispisanih rokovnika, ali poruke svojoj Elli ipak šaljem mobitelom', priznaje blogerica. 

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert.

Ispričala nam je da nikako ne voli današnji način čestitanja rođendana ili Božića. 'Stvar je ljudi. Oni koji čestitke šalju preko društvenih mreža, zapravo ne ulažu trud. Kupnja i slanje čestitke je procedura, ali se ipak trud vidi. Baš zato, božićne čestitke uvijek šaljem u fizičkom obliku. Jednostavno mrzim random čestitke ljudi koji ne znaju ni kome ih šalju', komentirala je čestitanje putem društvenih mreža. 

 

Komentari