Danijela Dvornik odlučila je pozdraviti 2018. godinu i zaključiti ju najljepšim željama i zahvalama na svim postignućima i dobicima koje joj je donijela u život. Domaća blogerica i supruga preminule legende Dine Dvornika na Instagramu je otvorila svoje srce i izrazila iskrene misli i osjećaje koje je u njoj probudila protekla godina.

'Još jedna godina prolazi, a druga nam dolazi. Što reći, osim da moramo biti sretni što imamo tu privilegiju biti ovdje jer je život sam po sebi dar kojeg ponekad nismo ni svjesni. Imamo sreću družiti se, smijati se i tugovati kad nam baš sve ne ide kako treba', započela je Danijela te željama poželjela motivirati sve svoje obožavatelje da nadolazeću godinu iskoriste najbolje što mogu.

'Zato vam od srca želim zdravlja, jer bez njega ništa u životu nema smisla. Želim vam mnogo smijeha, jer smijeh je zarazan i pozitivan. Želim vam da budete pozitivi prema budućnosti, ma koliko ona ponekad ne izgleda sjajno. Želim nam svima još mnogo ugodnog druženja, smijeha i dražesnih razgovora, a najviše od svega vam želim da ne zaboravite da ste ljudi. Dobro se uvijek dobrim vraća. Sebi želim isto što i vama', zaključila je 51-godišnjakinja te se oprostila s još jednom godinom koja joj je donijela veselje, uživanje u ulozi bake, nove ambicije i odmor za dušu i tijelo.