Danijela Dvornik proživljava nove dvadesete u svojim pedesetima. Ova uspješna majka, baka i blogerica u posljednje vrijeme zrači više nego neke puno mlađe djevojke, a sada je odlučila zasjati još više. Unajmila je profesionalnog trenera i svaki se dan ustaje u šest sati kako bi već u osam bila na treningu. Na svome Instagram profilu objavila je fotografiju u sportskoj opremi, a u opisu napisala da je počela raditi s trenerom jer su joj jer su joj treninzi postali dosadni i želi osjetiti bol u mišićima.

'Odradila sam trening. Počela sam raditi s trenerom (budem ga pokazala) jer su mi treninzi postali dosadni, jer ne mogu prijeći svoju granicu, jer me treba nagaziti, jer želim rezultate, jer želim osjetiti bol u mišićima, jer želim da mi opet bude zabavno i motivirajuće', napisala je Danijela.

Danijela je u hashtagovima dodala #budifitbaka te time dobila puno pozitivnih komentara. Žene joj govore kako ih je motivirala i da se može sve što se hoće. Uz vježbanje s trenerom, Danijela troši energiju i čuvajući svoju unučicu Balie. Dok su Ella i njen novopečeni muž Charles Pearce bili na medenom mjesecu Danijelin 'baka servis' radio je punom parom. Danijeli ni to nije bilo dovoljno, nego je mladence dočekala i s potpuno očišćenom kućom, ogradom za stepenice za unučicu Balie Dee koju je dala postaviti i skuhanim ručkom dobrodošlice.