Jedna od najponosnijih baka u Hrvatskoj, supruga pokojnog Dine Dvornika, Danijela, već neko vrijeme uživa u toplim krajevima i avanturama na Šri Lanki. Koliko gušta u odmoru pokazuje gotovo svakodnevno objavama društvenim mrežama. 'U traženju sreće, ali ne one materijalne, nego one veće' napisala je Danijela kao komentar uz fotografiju sunčane i osamljene plaže u Tangelleu te dala do znanja kako je bitno uživati u jednostavnim i malim stvarima. 

Iako je božićne blagdane provela daleko od svoje kći Elle i unuke Balie, sreće i zabave u životu Danijele ne fali. Koliko je zaista sretna i kako živi punim plućima, vidi se iz gotovo svake fotografije jer ne skida osmijeh s lica. Njeno uživanje su primijetili i brojni obožavatelji koje ona nesebično počasti fotografijama prekrasnog krajolika u kojem provodi vrijeme sa svojom prijateljicom Rinom. 

Danijela i Rina vrijeme provode u prirodi, ispijajući kave, otkrivanjem raznih dijelova Šri Lanke, ali i odmaranjem na plaži. 'Divno je opet biti u ljetu. Danas malo šetamo i istražujemo', napisala je uz niz fotografija iz jedne od brojnih avantura s odmora.