Nakon što se naša influencerica i blogerica, 28-godišnja Ella Dvornik, iz Meksika zaputila sa svojim sada već suprugom, Charlesom Pearceom, u Las Vegas kako bi ostvarili svoju želju i vjenčali se, napokon se vraća u Hrvatsku. No, tijekom putovanja na Instagram profilu je objavila simpatičan razgovor sa svojom majkom, Danijelom Dvornik.

Naime, domaća blogerica, 51-godišnja Danijela, osim što je uživala u provedenim danima s unukom Balie Dee, svojoj kćeri je priredila iznenađenje. 'Čeka te iznenađenje', napisala joj je u poruci te otkrila kako je počistila kuću. 'Uz to dobijete i... još neke sitnice, ali ako uplatite 5000 kuna i to može biti vaše', napisala joj je Danijela kroz smijeh. 

'Ovo je sve. Hvala ti puno. Moja mama je sve', napisala je oduševljena Ella te joj je Danijela otkrila kako je još kupila ogradu za stepenice za malenu Balie koju su majstori već postavili, a i skuhala im je ručak. 'Moja mama zna što je najbolji poklon. Pogledajte moje storije. Danijelu za predsjednicu! I to bi očistila', zaključila je Ella kroz smijeh.