Nakon što je predavanje u crkvenom samostanu sv. Frane u Zadru pjevačice Danijele Martinović uzburkalo javnost te od kojeg su se ogradili čak i franjevci, u medijima je odjeknula vijest kako je i Danijelina sestra Izabela Martinović bila protiv njezinog pothvata. Ipak, Izabela je odlučila javno svima reći kakav odnos ona i Danijela imaju pa je iskreno napisala nekoliko stvari na svom Facebook profilu.

'Ništa ne može narušiti niti poremetiti ljubav moje sestre i mene pa tako ni maliciozni senzacionalistički naslov, rečenice izvađene iz konteksta i sve ono što neki novinari rade da bi podignuli čitanost... Danijela zna koliko je beskrajno volim, kao i ona mene, a ovo pišem da to znate svi vi koji čitajući takve članke možda pomislite drugačije', rekla je Izabela.

Također, Danijela je sestrinu objavu javno podijelila s obožavateljima na Instagramu kako bi iskazala da ima njezinu podršku te se obranila od napada medija i javnosti na nju i njezine riječi. Danijelini pratitelji pozitivno su iznenađeni ishodom spomenute situacije te se pohvalili Izabelu i njezino obraćanje koje smatraju ispravnim postupkom.

Podsjećamo, prema ranijim pisanjima Slobodne Dalmacije, Izabela uopće nije znala da se predavanje njezine sestre referiralo na njenu bolest i izlječenje: 'Padam s Marsa... Mislila sam da je Danijela u Zadru pričala o sebi i svojim stvarima', iznenađeno je reagirala sestra pjevačice koja se sada, čini se, ipak odlučila ograditi okrivivši novinare te Danijeli dati podršku u svemu. Također, nakon napada, sama Danijela istaknula je kako su njezine namjere prilikom predavanja bile poštene i iskrene.