Domaća pjevačica, Danijela Martinović, inače ne otkriva previše o svom privatnom životu, ali zato u posljednje vrijeme uveseljava svoje pratitelje na društvenim mrežama inspirativnim i iskrenim tekstovima. Tako je ovaj put na Instagram profilu podijelila jednu misao o prihvaćanju sebe te očekivanju drugih.

'Puno vremena mi je trebalo da se prihvatim u potpunosti. Bila sam okovana tuđim očekivanjima... Budi ovakva, nemoj tako, to se ne nosi, to ti nitko ne radi, što će ti to? Pa tako u nedogled. A onda sam donijela odluku da budem ja bez obzira na sve. Osjećaj je nevjerojatan. Sada i bez šminke mogu stati nasred pozornice i sjati od sreće. Ništa nije važnije od toga da budemo sebi vjerni, istiniti. Samo tako možemo dodirnuti druga srca, druge živote, a samo zato smo rođeni', napisala je 47-godišnja Splićanka. 

Ovom objavom je oduševila brojne obožavatelje koji su istaknuli kako je uvijek svoja, vrckasta, zabavna, smiješna i nasmijana. 'Ma tako je uvijek, tko te voli, voli te kakva jesi, a tebe voli čitava nacija jer si vrckasta, zabavna, smiješna i lijepo pjevaš. Uživaj ženo jer nam svima vrijeme brzo prolazi', samo je jedan od komentara.