Vedra Splićanka Danijela Martinović, ljeto provodi u Zagrebu, a čini se kako pjevačica nikad nije bila sretnija. Recept za sreću podijelila je sa svojim obožavateljima na svom Instagram profilu citirajući Henryja H. Buckleya.

'Održavajte misli na pravome putu jer, kako mislite, tako i jeste. Misli su stvari, stoga mislite samo ono zbog čega će svijet postati boljim, a vi se nećete stidjeti', napisala je ispod fotografije s Gornjeg Grada gdje se kasnije našla u ugodnom društvu - 'U društvu najstarijeg uličnog pjevača u Zagrebu'.  Ne sumnjamo u to da je pjevačica zapjevala s gospodinom.

Simpatična Danijela je za Story.hr još u ožujku rekla kako marljivo radi na novom albumu koji bi uskoro trebao i izaći. A iako je često naporan, za vedru Splićanku rad je ipak najbolja terapija. 'Ja zapravo stalno nešto spremam, smišljam i radim, bez toga bih definitivno umrla. Neke stvari se rade pa stoje u ladici dok za njih ne dođe vrijeme, ali radim na puno različitih polja', rekla nam je tada Danijela te se prisjetila putovanja koji joj je promijenio život.

Radilo se o putovanju u Nepal, a kako nam je rekla, u planu joj se tamo vratiti. 'Toliko je jako utjecalo na mene da planiram ponovno otići u listopadu jer još jednu lekciju od tamo nisam usvojila', otkrila je i dodala kako, osim uživanja, meditira te radi na postizanju unutarnjeg mira.