Splitska pjevačica Danijela Martinović godinama je, osim glazbi, posvećena i duhovnosti. Sada je odlučila da iskustva stečena na tom polju dijeli s drugima. Raditi će to putem Youtube kanala gdje će intervjuirati inspirativne osobe.

'Mislim da će to bit predivno, a kanal će se zvati 'Hashtag Danijela bez filtera'. Između ostalog, već sam snimila i nekoliko cover pjesama, neovisno o žanru, ono što je mome srcu dragu. No, sve radim pod jednim uvjetom, tako da nema prepravljanja. Dakle, kako uđem u studio, imamo jedan pokušaj i tako ostavimo. Jednako tako je i s intervjuima, ni za ni jedan se nisam pripremila. Želim da ljudi dožive tu iskrenost kao da pijemo kavu', otkrila je za T portal.

Osim putem YouTube kanala, Danijela se duhovnosti posvetila i pišući. Tako je prije dvije godine objavila knjigu poezije 'Šalabahter života',k a uskoro slijedi i njezino drugo djelo.  'Sad s radošću moram reći da je gotova, druga je u pripremi', izjavila je pjevačica čija će se nova knjiga na policama knjižara naći pred Novu godinu.