O Danijeli Martinović javnost većinom zna njen poslovni put, a privatno većinom simpatična pjevačica voli ostaviti za sebe.

Tako o njenim privatnim trenucima ne možemo čitati često, ali zato oni rijetki trenuci kada nas počasti detaljima iz svog života izazovu velike reakcije javnosti. Danijela nas je ovaj put oduševila svojom fotografijom iz mladih dana, baš kao i brojne obožavatelje na društvenim mrežama. Objavivši fotografiju iz 1988., pjevačica je izazvala lavinu komentara i komplimenata na račun svog izgleda. Riječ je naime o Danijelinom prvom plakatu za nastupe, za koji je prokomentirala da sama sebe na toj fotografiji podsjeća na nekoga. 'Moj prvi plakat za nastupe, 1988. godine. Ovdje samu sebe podsjećam na jednu našu pjevačicu. Znate li na koga mislim? Podsjećam li i vas?' upitala je svoje obožavatelje.

Iako je bilo pokušaja humora da Martinović izgleda poput Jasmina Stavrosa ili Kiće Slabinca, ali su obožavatelji većinom komentirali kako je preslika Sanje Doležal ili Meri Cetinić, pjevačica nije otkrila na koga je ona mislila.