Jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica, 47-godišnja Danijela Martinović, za portal Index otkrila je što se krije iza njene jednomjesečne šutnje. Podsjetimo, vrckava glazbenica suočila se s brojnim dezinformacijama o svom privatnom životu, tijekom dugogodišnje karijere i sada je odlučila svima stati na kraj. 

Dubokim propitivanjem, kroz godine, Danijela je napokon shvatila tko je zapravo ona, što je rezultiralo tome da nije više ranjiva kao što je bila prije. 'Kroz vrijeme dogode se razne situacije koje te ruše, da bi te obogatile', ispričala je pjevačica Indexovom novinaru Dorijanu Klariću i rekla da je danas najsretnija do sada. Dodala je da ono što joj je u tome pomoglo je pažljivije biranje riječi, jer je nekolicinu puta bila žrtva svojih izgovorenih riječi. 'Stalno riskiram da ću bit krivo shvaćena, namjerno krivo interpretirana ili površno predstavljena', ispričala je novinaru.

Kao najveće iskustvo svoga života izdvojila je jednomjesečnu šutnju, koja joj je bila medicinski prepisana. Upravo ta šutnja bila je jedna od tih situacija u kojima je bila krivo shvaćena, jer su mediji nakon njene objave, pisali da Danijela odlazi u samostan.  'Pukla mi je kapilara u samoj glasnici, a rehabilitacija tada nije bila obavljena na pravi način i vjerojatno se to produžilo. Identična stvar mi se dogodila prije nekoliko godina pred rasprodanom dvoranom u Makedoniji na tonskim probama, gdje je moja predraga prijateljica Kaliopi došla po mene i odvela me na Hitnu pomoć', ispričala je iskreno spomenutom portalu. 

'Mislim da je to najveće iskustvo moga života. Nisam imala psihološku pomoć, nekoga tko bi mi rekao da se ne moram bojati. U tom trenutku meni glas nije samo glas, meni je glas sve! To je moj identitet, to je moj život, to je moje postojanje, ništa izvan toga ja u tom trenutku ne znam, dakle, meni se ruši kompletno sve', nadodaje im Danijela koja promjenu s glasnicama smatra najvećom transformacijom.