Story radio
Početna Celebrity 54831 prikaza 13. kolovoza 2019.

Danijela Martinović u suzama

Instagram (Screenshot).

Nije mogla obuzdati emocije

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, 48-godišnja Splićanka Danijela Martinović nedavno je održala koncert u u Delčevu u Makedoniji, a upravo će joj taj nastup zasigurno ostati u dugom i lijepom sjećanju. Naime, na samom kraju koncerta na pozornicu se popela jedna od Danijelinih najvećih obožavateljica te joj uručila buket cvijeća i vrlo poseban poklon. Čitavom situacijom pjevačica se pohvalila objavivši snimku dirljivog trenutka s koncerta te je uz nju napisala poduži status.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

'Njeno ime je Ana Dedova. Upoznale smo se prije koju godinu, a poznajemo se nekoliko vječnosti. Naša priča je gotovo filmska. Ana mi je obogatila život, uz nju sam naučila mnogo toga. Poklonila mi je jedan od najposebnijih poklona ikada, to je teško nadmašiti, osim ako ona ne odluči nadmašiti samu sebe. Dobila sam knjigu poezije koju je Ana posvetila meni... Trebam li pisati koliko sam suza prolila nad tih 46 pjesama?', započela je Danijela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

'Zbirka se zove 'Tvoje anđeosko lice'. Bože, čime sam to zaslužila ne znam, ali hvala ti, hvala, hvala! Došle su bez najave, njih dvije same, Ana i njena Mama. Prišle mi sa leđa tiho da me zagrle, to je bogatstvo, to nema cijene', napisala je o ovom posebnom daru i još posebnijem prijateljstvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Iako joj je ovo najbolja potvrda da je zaista posebna osoba, Danijela je nedavno na Instagramu iskreno napisala da joj nije uvijek bilo lako prihvatiti sebe i nositi se s tuđim očekivanjima. 'Puno vremena mi je trebalo da se prihvatim u potpunosti. Bila sam okovana tuđim očekivanjima... Budi ovakva, nemoj tako, to se ne nosi, to ti nitko ne radi, što će ti to? Pa tako u nedogled. A onda sam donijela odluku da budem ja bez obzira na sve. Osjećaj je nevjerojatan. Sada i bez šminke mogu stati nasred pozornice i sjati od sreće. Ništa nije važnije od toga da budemo sebi vjerni, istiniti. Samo tako možemo dodirnuti druga srca, druge živote, a samo zato smo rođeni', napisala je tada.

Komentari