Glumica Daria Lorenci Flatz, ovoga ljeta ima pune ruke posla. Osim što je cijelo ljeto igrala u predstavi 'Brodolomke', sa svojim je suprugom Emilom i troje djece desetogodišnjim blizancima Franom i Makom i troipolgodišnjim Tinom imala aktivan odmor na Pelješcu. Ipak, simpatična brineta pronašla je vremena da svrati i u rodno Sarajevo gdje je posjetila i 25. Sarajevo Film Festival. Kakvi su njezini dojmovi te koji su joj planovi za ostatak ljeta, Daria je ispričala samo za Story.hr.

'U Sarajevo sam stigla u četvrtak povodom premijere filma 'Sin' u kojem imam malu ulogu, ali naravno da sam spojila privatno i profesionalno pa sam posjetila oca i sestru koji ovdje žive. Došla sam s mamom i svoja tri sina, pa se šetamo gradom kao neka 'čerga' koliko nas ima', našalila se glumica i osvrnula na svečano otvorenje Sarajevo Film Festivala.

'Sinoć mi je bilo jako lijepo jer sam vidjela puno prijatelja i kolegice iz Hrvatske koje dugo nisam vidjela, pa smo uživale u zajedničkom duženju. Nakon otvorenja sam izašla i na koktel i sve me oduševilo. Moram posebno pohvaliti i Kaftan studio koji je bio zadužen za moju jučerašnju kreaciju. Zaista sam se osjećala kao prava zvijezda', ispričala nam je oduševljeno.

Iako je punih 40 dana provela na moru, Daria nam je ispričala kako njezinoj morskoj avanturi nije došao kraj. 'Ljeto sam provela na Pelješcu gdje je kampirala sa suprugom i sinovima, a paralelno sam igrala i u predstavi 'Brodolomke', pa sam išla gore-dolje. Nakon Sarajeva vraćam se na Pelješac još na nekoliko dana. Ovog sam ljeta tamo učila surfati. Od 11. srpnja sam na Pelješcu i tamo mi je stvarno divno. Kampirala sam kao dijete i povratak prirodi mi zaista jako godi. Mislim da sam se zaljubila jer mi je ovo novi način ljetovanja', zaključila je simpatična Darija.