Srpski pjevač Darko Lazić redovito puni novinske stupce svojim skandalima s drogom, alkoholom, prostitukama i prometnom nesrećom koju je skrivio u alkoholiziranom stanju i zamalo izgubio život. U posljednje vrijeme se ovaj 27-godišnjak smirio i odrekao većine poroka jer se trudi postati uzoran suprug i otac djeteta koje čeka sa svojom 20-godišnjom zaručnicom Marinom Gagić. Međutim, priznao je da nikada neće odreći ovisnosti o adrenalinu, što se sukobljuje s njegovom željom da vodi miran obiteljski život i tu napetost vjerojatno liječi preko nepca. 

Naime, Darko je na Instagramu objavio fotografiju sebe i Marine s trudničkim trbuhom, a ono što je obožavateljima zapelo za oko je da se pjevač zaokružio i nabacio malo previše kilograma. Premda nikada nije imao manekenske proporcije, obožavatelji su ga kritizirali da bi zbog zdravlja trebao paziti što i koliko jede.

'Čitam, gledam komentare i poštujem vas kao pjevača, volim vaše pjesme, pratim vašu karijeru, ali nisam licemjer kao ostali da kažem da ste najljepši i druge gluposti. Morate skinuti koji kilogram radi svog zdravlja prvenstveno, a i radi karijere. Poslije vaše nesreće to je sasvim normalno, svi smo mi živa bića, ali budimo iskreni na trenutak. Ja ću i dalje biti vaš vjerni fan i zato mi oprostite što sam surovo iskrena, ali to sam ja. P.S.: Nadam se da ću vas uskoro vidjeti s manjom kilažom', iskreno mu je napisala jedna pratiteljica, a još neki komentari bili su: 'On se totalno promijenio poslije braka i nesreće, sav se izobličio...', 'skidaj sine kilažu imam isti problem kao i ti. Kilogrami, patela, koljena... Inače slatki ste mi oboje'.