Srpski pjevač Darko Lazić, ostao je neugodno iznenađena na proslavi povodom rođenja svog sina Alekseja, piše Kurir. Naime, jedan od gostiju je bio i pjevač Ljuba Aličić, s kojim je Darko godinama gradio prijateljstvo. Veseli 27-godišnjak najavio je 63-godišnjeg Ljubu kao svog idola te ga zamolio da otpjeva jednu pjesmu, na što je on dodao kako ne želi.

Atmosfera je tada postala poprilično neugodna, a Darko je sve pokušao okrenuti na šalu. 'Ljubo, ako ti ne odgovara nešto, samo reci tvom bratu, ja ću sve srediti. Hoćeš da ja sviram, a ti da pjevaš, ako ti ovaj orkestar ne odgovara', rekao je Darko, na što se 63-godišnjak još više iživcirao te odbio ponovno otpjevati pjesmu. Nakon ove situacije, Darko je ostao uvrijeđen, ali je svejedno htio sve okrenuti na veselje te je sam počeo pjevati.

Međutim, jedan od gostiju je uzeo Darku mikrofon i odnio ga srpskom pjevaču Ljubi, koji se još više naljutio i rekao što će mu mikrofon te da on ne želi ovako pjevati. Gost se na kraju toliko iživcirao da je počeo Ljubu stezati oko vrata, piše Kurir, a cijelu situaciju je pokušao smiriti Darko jer nije htio da mu kvare sretan dan. Nakon ovog nemilog događaja, Ljuba nije ništa htio prokomentirati, dok je Darko dodao kako te ponekad iznenade ljudi od kojih to najmanje očekuješ.