Prema srpskim medijima, 27-godišnji pjevač Darko Lazić navodno se posvađao sa svojom trudnom zaručnicom Marinom Gagić, nakon što mu je ona zabranila da kupuje novi motor i pijan se vozika noću i tulumari. Darko nije pristao na njen ultimatum pa se Marina, koja je u devetom mjesecu trudnoće, vratila u kuću svojih roditelja. Jesu li se nakon toga pomirili i je li se vratila zaručniku, još se zasigurno ne zna, ali sudeći po objavi ove 20-godišnjakinje na Instagramu, moglo bi se reći da se premišlja.

Stavila je fotografiju Darka i nje, i citirala legendarnog reggae pjevača Boba Marleya: 'On nije savršen. Nisi ni ti. Vas dvoje nikad nećete biti savršeni. Ali ako te on može nasmijati, ako zna o čemu misliš, priznaje kako je čovjek koji griješi - drži ga i ne puštaj. Smij se dok te usrećuje, viči dok te ljuti i tuguj dok ga nema. Ako on radi to isto, to je savršenstvo ljubavi'.

Darko je navodno nakon svađe i Marininog odlaska viđen u restoranu s bivšom suprugom, 33-godišnjom pjevačicom Anom Sević, s kojom je 16. svibnja napokon finalizirao razvod. Darko je nakon toga izjavio da su se Ana i on razveli prijateljski i dogovorili se oko zajedničkog skrbništva nad njihovom petogodišnjim kćerkicom Lorenom. Živjeti će kod Ane, ali će prvi i treći vikend u mjesecu provoditi kod Darka.

Darko Lazić i zaručnica pred pomirbom?
Instagram