Srpska pjevačica Ana Sević, u javnosti najpoznatija po braku sa sada već bivšim suprugom Darkom Lazićem koji je u listopadu prošle godine preživio stravičnu prometnu nesreću u kojoj je zamalo izgubio život, za srpski Kurir progovorila je o svom odnosu sa 27-godišnjim Lazićem, ali i otkrila dosad nepoznate detalje kada je riječ o zajedničkoj kćerkici, ali i postupku razvoda od pjevača. Naime, 33-godišnjakinja je ispričala kako je svoju karijeru morala staviti na čekanje zbog prometne nesreće koju je Darko doživio u listopadu prošle godine, ali i kako se unatoč činjenici da pjevač očekuje dijete sa zaručnicom Marinom Gagić, još uvijek nisu službeno razveli. 

'I dalje nismo razvedeni. To je samo formalnost, koja mi ne utječe na život. Ja sam nastavila sa svojim životom, kao što je i Darko nastavio sa svojim. Bože moj, on će uskoro dobiti i dijete. Tako da taj papir neće ništa promijeniti', ispričala je za Kurir Ana Sević. Također, dodala je i kako petogodišnja kćerkica Lorena koju ima iz braka s pjevačem još uvijek ne zna da će uskoro dobiti brata. 'Ja ne čuvam ništa od nje, ali nije na meni da joj govorim', kratko je objasnila pjevačica. 

Podsjetimo, srpski par se vjenčao 2014. godine kada je na svijet došla i kćerkica Lorena, a u siječnju 2018. u medijima je odjeknula vijest kako se naizgled savršen par razvodi. Nedugo nakon medijskih natpisa oglasili su se i Ana i Darko te potvrdili kako su odlučili krenuti svatko svojim putem. Pjevač je nakon toga upoznao Marinu Gagić s kojom sada očekuje drugo dijete, a 33-godišnjakinja se nakon pauze ponovno odlučila vratiti pjevanju.