Srpska pjevačica Ana Sević, u javnosti najpoznatija po braku sa sada već bivšim suprugom Darkom Lazićem koji je u listopadu prošle godine preživio stravičnu prometnu nesreću u kojoj je zamalo izgubio život, za srpski Kurir nedavno je otkrila kako uskoro planira vjenčanje, a sada su procurili i novi detalji. Naime, kako prenosi Kurir, 33-godišnjakinja se planira vjenčati za trenutnog partnera Danijela Nedeljkovića, a na vjenčanju bi joj trebao pjevati bivši suprug Darko Lazić.

'Nisam sigurna da imam repertoar za Darkovo vjenčanje, ali šalili smo se prije nekoliko dana kako će on pjevati na mom vjenčanju. Ja sam mu na to dodala i kako sam zaslužila od njega da mi besplatno pjeva do kraja života', ispričala je pjevačica te dodala kako će ona na Lazićevom vjenčanju biti u ulozi gosta, ali ne i pjevača. 

Podsjećamo, pjevačica je nedavno za srpski Kurir ispričala i kako se još uvijek nije službeno razvela od Lazića jer joj isti nije potpisao papire za razvod braka. Inače, par je u braku bio od 2014. godine kada je na svijet došla i kćerkica Lorena, a u siječnju 2018. u medijima je odjeknula vijest kako se naizgled savršen par razvodi. Nedugo nakon medijskih natpisa oglasili su se i Ana i Darko te potvrdili kako su odlučili krenuti svatko svojim putem. Pjevač je nakon toga upoznao Marinu Gagić s kojom sada očekuje drugo dijete.