Srpski pjevač Darko Lazić šokirao je na svom Instagram profilu objavom o kolegici Jeleni Karleuši. Kako prenosi srpski Kurir, teška prometna nesreća u kojoj je 27-godišnji pjevač zamalo izgubio život, mjesecima je punila medijske stupce, a onda su u javnost procurili detalji seks afere u kojoj se našla 40-godišnja Jelena Karleuša i u potpunosti potisnula vijesti o srpskom pjevaču.

Iako je Karleuša pružila podršku Laziću kada su se liječnici borili za njegov život, sudeći po posljednjoj objavi, srpski pjevač i nije toliko naklonjen kolegici. Naime, pjevač je obožavateljima na Instagramu postavio pitanje s kime bi oni najviše voljeli da on snimi duet. Nizali su se prijedlozi, od Ane Sević, kume Adriane Ćekić, ali kada mu je obožavatelj predložio da snimi duet s Jelenom Karleušom, njegov odgovor je zaprepastio. 

"I ne baš", napisao je Darko na fotografiji i šokirao svoje obožavatelje. 

Podsjetimo, kada je Darko Lazić u listopadu prošle godine doživio stravičnu prometnu nesreću nakon koje su se liječnici tjednima borili za pjevačev život, srpska pjevačica Jelena Karleuša na svom je Twitter profilu poslala snažnu poruku podrške Darku, ali i cijeloj pjevačevoj obitelji. 'Darko je mlad i jak. Apsolutno sam sigurna da će se oporaviti i da će sve biti ok. Mračnim mislima, tekstovima, samo navlačite negativnu energiju. Zatvorite oči, pomislite na njega, kako divno pjeva i to će k njemu krenuti kao iskra', napisala je tada pjevačica čija navodna afera s bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom ne prestaje puniti naslovnice srpskih tabloida.