Srpski folk pjevač, 27-godišnji Darko Lazić, nakon teške prometne nesreće koju je doživio u listopadu prošle godine, obećao je da će promijeniti životne navike te da će malo 'stati na loptu'. Iako sa zaručnicom Marinom Gagić uskoro očekuje prinovu, pjevač se, kako upućeni izvor tvrdi za Kurir, ponovno odao alkoholu.

Naime, prije nekoliko je dana u društvu zaručnice slavio Praznik rada u restoranu gdje se nije libio uživati u kapljici. 'Lazić je brzo s vode prešao na rakiju. Za sat vremena je popio bokal šljivovice, pa mu je konobar donio još jedan. Očigledno je da se nije opametio poslije nesreće, opet sve radi po starom!', rekao je izvor koji se zatekao na proslavi.

Snimku sa zabave Darko je objavio i na svom Instagram profilu, a njegovi su obožavatelji žestoko osudili njegovo ponašanje. 'Baš sam se nadala da stvarno neće više piti, ali obećanje ludom radovanje', 'ne može bez čaše, on se mora liječiti i od alkohola' i 'velika je šteta što ovaj dečko ne cijeni drugu šansu u životu', bili su samo neki od komentara njegovih razočaranih fanova.