Iako oboje već imaju partnere, a pjevač čak čeka i dijete sa zaručnicom Marinom Gagić, Darko Lazić i Ana Sević još uvijek su službeno u braku. 

Za srpsko izdanje časopisa Story, Darko je otkrio da se ne želi razvesti od Ane sve dok se ne dogovore oko skrbništva nad djetetom. 'Nismo se uspjeli dogovoriti oko skrbništva nad kćeri. Svjestan sam da dijete mora odrastati pokraj majke, osim toga, u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školi, ali volio bih zakonski dobiti pravo da je viđam i jednako sudjelovati u njenom odrastanju. Kada se oko toga dogovorimo, razvod će biti konačan', ispričao je pjevač i otkrio kako njegovoj zaručnici Marini ne smeta što je još uvijek u braku s Anom Sević, jer zna da ima mjesto u njegovom srcu. 

Ipak, s obzirom na to da će Darko uskoro imati jedan brak iza sebe, a idući ga tek čeka, uspio je nešto naučiti i pogreške ostaviti iza sebe. 'Truditi ću se da ne ponovim u narednom braku apsolutno niti jednu pogrešku. Ne kažem da sam bio bahat i bezobrazan suprug, ali vodio sam drugačiji život. Sada mi je potreban mir, pa ću se u braku s Marinom potruditi da sve bude i ostane savršeno. Moram priznati kako nisam očekivao da ću tako brzo uspjeti ponovno zaljubiti', ispričao je. 

Podsjetimo, 20-godišnjoj Marini i 27-godišnjem Darku ovo će biti prvo zajedničko dijete, a pjevač iz prethodnog braka već ima kćerkicu Lorenu koju je dobio 2014. godine iz braka sa srpskom pjevačicom i TV voditeljicom, Anom Sević. Trudna Marina nedavno je po prvi put progovorila o Lazićevoj nesreći i detaljima trudnoće, a otkrila je i kako ona i pjevač očekuju sina te ime koje su mu odlučili dati. 'Mogu reći da je Darka ova nesreća puno promijenila, sada je shvatio što je život i koliko on vrijedi. Darku sam prepustila odabir imena za sina, i on je odlučio da će se zvati Mihajlo, po anđelu za koga Darko vjeruje da ga je spasio i sačuvao život.', ispričala je pjevačeva trudna zaručnica za srpski Svet.