Srpski pjevač Darko Lazić tek je nedavno finalizirao razvod od bivše supruge, 33-godišnje pjevačice Ane Sević. Iako je u petogodišnjem braku s Anom dobio četverogodišnju kćerkicu Lorenu, Darko danas nema nimalo lijepo mišljenje o bivšoj supruzi. Zapravo, pomalo je šokirao izjavom koju je dao za portal Svet, kad su ga upitali može li usporediti Anu i sadašnju zaručnicu, 20-godišnju Marinu Gagić koja mu svakog trena treba roditi njegovo drugo dijete, sina Alekseja.

'Neću ni u jednom trenutku uspoređivati Marinu i Anu. Pa to bi bilo kao da ja tebi tražim da usporediš nešto neusporedivo', oštro je odgovorio 27-godišnji pjevač i potom još oštrije opleo po bivšoj supruzi. 'Otarasio sam se zla od žene. Život me je nagradio i sad neću spominjati bivšu suprugu ni u kojem kontekstu. Prošli život je iza mene, živim novi život! Ovo je moj novi život, Marina i naš sin Aleksej! Mogu pričati samo o Marini', rekao je Darko koji je nedavno objavio novu pjesmu 'Majko', u kojoj je priznao kako mu je majka bila u pravu što se protivila njegovoj vezi s Anom Sević.

Podsjetimo, Darkova zaručnica prije nekoliko je dana završila u bolnici i pjevač je u AmiG showu uzbuđeno najavio kako je Marina primljena na porođaj, međutim poslije se u medijima pojavila vijest kako su je vratili iz bolnice jer još nije vrijeme za porođaj.