Srpski pjevač Darko Lazić, 27, četiri mjeseca nakon stravične nesreće u kojoj je gotovo izgubio život, odlučio je otkriti što je dovelo do toga.
Lazić je, u izjavi za tracara.rs, iskreno rekao kako je prije nesreće popio samo pet rakija i kako svi koji ga znaju nisu mogli vjerovati da je ta količina alkohola mogla dovesti do takvih posljedica. ’Volio bih kada bi situacija u kojoj sam se našao poslužila kao primjer mladima kako ne treba raditi, ali i dalje tvrdim da je u mom slučaju prevladao umor, a ne alkohol’, tvrdi Lazić.
Nakon kompliciranih medicinskih procedura i brojnih lječničkih intervencija, Lazić se oporavlja i polako vraća u životnu rutinu. Nestrpljivo iščekuje rođenje svojeg drugog djeteta iz veze sa 20-godišnjom Marinom Gagić. Roditelji su se već odlučili nazvati ga Mihailo, po svecu za kojeg pjevač vjeruje da ga je sačuvao u nesreći.
Podsjećamo, Lazićevo prvo dijete, kći Lorena, rođena je 2014. godine iz braka sa pjevačicom Anom Lazić. Iako je pjevač već zaručen, proces rastave još uvijek nije okončan zbog borbe za skrbništvo nad djetetom.