Srpski pjevač Darko Lazić, česta je tema brojnih novinskih članaka, koje redovito puni svojim ekscesnim načinom života. Ovaj je 27-godišnjak za srpski magazin Kurir progovorio o sebi, skandalima i ljubavnom životu. Podsjetimo, Darko je nedavno gotovo izgubio život u prometnoj nesreći, nakon čega su u javnost isplivali detalji o načinu života koji vodi. U međuvremenu je javnosti obznanio kako se razvodi od supruge, srpske pjevačice Ane Sević, te da je u novoj vezi i očekuje dijete s Marinom Gagić, koju je u međuvremenu i zaprosio. 

U intervjuu je objasnio kako uopće više ne razmišlja o bivšoj supruzi, i kako 'je patnja prošla'. 'Ja sam sretno zaljubljen, obožavam svoju Marinu. Imam vjernu, dobru, poštenu, prelijepu ženu i sretan sam', dodao je. 

O porocima pjevač kaže: 'Rekao sam ne drogi, ne brzoj vožnji, ne bakanalijama, ali sam i dalje veliki ovisnik o adrenalinu i što god da mi se desi, toga se nikad neću odreći', iako se alkohola nije odrekao. Dapače, veselo priznaje kako su nedavno na snimanju spota imali 'jako puno rakije'. 

Na pitanja o zdravlju odgovara kako ga i dalje muče bolovi, pogotovo u nogama. 'Ujutro mi treba jako dugo da ustanem iz kreveta. Radim vježbe, i svakim danom mi je sve bolje. Sretan sam što sam uopće ostao živ', zahvalan je pjevač.