Srpski folk pjevač, 27-godišnji Darko Lazić nedavno se nije pojavio na rođendanu svoje petogodišnje kćeri Lorene koji je organizirala njegova bivša žena Ana Sević. Za svoj nedolazak krivi upravo 33-godišnju Anu i optužuje ju da mu je smjestila. 

'To je moja bivša žena sve lijepo namontirala. Da me pljuju novinari. Trebali smo organizirati rođendan Loreni krajem srpnja, s time da sam ja tada rekao da to ne bude vikend, jer je vrlo moguće da ću raditi. I kad se saznalo da radim, zakazao se rođendan i nije moglo promijeniti datum. Uostalom, neću ništa pričati, to je njena stvar', poručio je Darko. 'Ja ću svom djetetu napraviti rođendan kada stvarno i je, 10. srpnja, u igraonici i ovdje, tako da ću sve to obilježiti kako treba", dodao je.


Bivši supružnici prestali su živjeti zajedno u 2018. godini, a ove godine finalizirali su razvod. Darko je u novu vezu s 20-godišnjom Marinom ušao u svibnju prošle godine, a početkom 2019. ju je i zaručio. Nedavno su dobili sina Alekseja, a pjevač je tada zgrozio obožavatelje izjavom o sinu. 


Podsjetimo, nakon što su ga novinari upitali kako se osjeća sada kada je dobio prvog sina, kako prenosi Kurir, pjevač je dao zanimljiv odgovor. 'Sina sam želio cijeli život. Svaki otac želi imati sina. Naravno i kćerkica je lijepa vijest, ali sin je nešto posebno. Jako sam uzbuđen. Na znam što da vam kažem', rekao je tada i izazvao lavinu napada ogorčenih pratitelja kojima se nije svidjela činjenica kako favorizira muško dijete. 'Strašno je uopće što postoje roditelji koji prave razliku među svojom djecom', 'na kraju će od sina napraviti drugog sebe, a svi znamo da on nije baš i neki primjer uzora', samo su neki od ogorčenih komentara na društvenim mrežama.