Kako prenosi Kurir, srpski pjevač Darko Lazić priprema se za rođenje sina kojeg mu kroz koji mjesec treba roditi zaručnica Marina Gagić, a sada je riješeno i pitanje skrbništva nad kćerkicom Lorenom koju ima iz braka s pjevačicom Anom Sević. Naime, 27-godišnji pjevač koji je u listopadu prošle godine preživio stravičnu prometnu nesreću u potpunosti je odlučio promijeniti život, a sada je otkrio i detalje za koje se javnost najviše zanimala.

S obzirom na to da je nedavno zaprosio djevojku Marinu Gagić, pjevač se sada posvetio opremanju obiteljske kuće na imanju u Brestaču gdje će živjeti s budućom suprugom i sinom. 'Kuću sam sagradio za Marinu i sebe, radovi su u tijeku, bit će gotova do ljeta. Ja odavde ne idem. To mi je baza, tu je moj skromni dom, moj mir. Grad mi nije daleko. Roditelji će mi pomoći oko djeteta, ali i njezini roditelji', rekao je Darko, koji će uskoro staviti točku i na brak s još uvijek zakonitom suprugom Anom Sević.

Iako su još prije godinu dana objavili kako se razvode, par je sve do sada imao problem oko dogovaranja kome će pripasti skrbništvo i stan u kojem su živjeli. Zbog toga se pjevač nije ni oženio 20-godišnjom Marinom. 'Radimo na razvodu, bit će uskoro i to riješeno. Postigli smo dogovor o skrbništvu nad Lorenom, sve će to biti u redu', istaknuo je Lazić, ali nije rekao tko će dobiti skrbništvo nad djevojčicom jer ne želi ometati proces. Zbog samog procesa razvoda koji se ne može završiti brzo, te djeteta koje je na putu, par je vjenčanje odgodio za sljedeću godinu.