Srpski pjevač Darko Lazić žestoko se posvađao sa zaručnicom Marinom Gagić, a kako prenosi Espreso, malo je falilo da raskinu zaruke i otkažu vjenčanje. Naime, na humanitarnom koncertu za jednogodišnjeg Stefana Gončina, fotoreporteri su uhvatili buduće mladence kako vode burnu raspravu jer, kako kaže Marina, Darko puno pije.

Pjevač, koji je bio jedan od glavnih organizatora, među prvima je stigao i smjestio se u separe. Zatim je naručio bocu viskija i počeo piti, što inače, zbog terapije koju pije, ne bi smio. Nakon pola sata stigla je i njegova 20-godišnja zaručnica, koja se prvi puta pojavila u javnosti nakon porođaja njihovog sina Alekseja. Čim je sjela pored Darka, počela mu je prigovarati zbog alkohola. 'Rekao si da večeras nećeš piti. Budi od riječi', upozorila ga je Marina.

Vidno uzrujan, pjevač se počeo braniti. 'Što ti smeta? Lijepa je atmosfera, pusti me i nemoj mi soliti pamet svaki put! Ako ti smeta, slobodno idi i ne vraćaj se. Ne opijam se, pijuckam', uzvratio je Darko. Njihovu raspravu čule su njegove kolegice Tamara Milutinović i Sandra Rešić, koje su sjedile za istim stolom pa su u jednom trenutku prišle Darku i zamolile ga da se ispriča Marini. To je i učinio. Prišao je zaručnici, štipnuo ju za obraze, poljubio i zamolio je da mu oprosti što je vikao na nju. 'Nema potrebe da se ispričavaš, sve je OK, ali moraš da se smiriš, imaš obitelj', smireno mu je poručila Marina.