Čini se kako srpski pjevač Darko Lazić upada iz problema u probleme, a ovaj posljednji navodno bi ga mogao stajati glave. Kurir piše kako je 27-godišnji pjevač dužan 300 tisuća eura opasnom muškarcu koji je povezan s mafijom, a dug ne može vratiti jer je novce potrošio na liječenje od posljedica prometne nesreće koju je skrivio prošle godine pod utjecajem alkohola, kao i na skupe automobile i motore.

Navodno mu zbog toga prijete smrću, što opet baca novo svjetlo na vijesti koje su proteklih dana procurile u javnost, kako se pjevač krenuo liječiti kod psihijatra. Ukoliko je zaista zaglibio u dugove prema opasnim ljudima, vjerojatno je i to jedan od razloga zašto se navodno posvadio sa 20-godišnjom zaručnicom Marinom Gagić, koja mu uskoro treba roditi sina, i koja je pobjegla u kuću njenih roditelja. 

Darku Laziću mafija prijeti smrću
Instagram 

Izvor blizak pjevaču ispričao je za Kurir kako je Darko i prije prometne nesreće pozajmivao novce od neimenovanog, s mafijom povezanog estradnog menadžera, no kako je radio, uredno je vraćao dug. Međutim, prometna nesreća mu je pomrsila planove i dovela ga u stisku s novcem. Zbog dugotrajnog oporavka nije mogao održavati koncerte.   

'Darko je uzimao novac i nemilice trošio za skupe aute, ljetovanja i troškove koji nisu mali jer je svima poznato da je novac trošio na kocku i drogu. Međutim, u otplati duga ga je prekinula nesreća i tad je morao posuditi novce. Ljudi koji su mu pozajmili, jako su se naljutili  jer se nakon liječenja vratio starom životu. Ponovo je počeo piti, a plaše se da će u jednom trenutku ponovo uzeti i drogu', rekao je izvor i pojasnio na koji način su kamatari zaprijetili pjevaču. 

'Pozvali su Darka i rekli mu što mora napraviti. Prvo je morao snimiti pjesmu i početi pjevati čim prije, a drugo, rekli su mu ako ponovno zagazi u poroke, neće im više trebati, ali mu dugove sigurno neće oprostiti', rekao je. I zaista, Darko je prije nekoliko dana objavio pjesmu i spot za novu pjesmu 'Majko', što ide u prilog navedenim tvrdnjama.