Nakon što je nedavnom izjavom 'kći je lijepa vijest, a sin ipak nešto posebno' šokirao javnost, 27-godišnji Darko Lazić još je jednom razočarao svoju petogodišnju kćerkicu. Naime, kako prenosi Kurir, srpski pjevač zaboravio je na dan kada mu je na svijet stiglo prvo dijete, djevojčica Lorena, koju je dobio s bivšom suprugom, 33-godišnjom Anom Sević. Ono što srpski mediji ističu je činjenica da kontroverzni pjevač, nakon što se nije pojavio na rođendanskoj proslavi, nikada nije ni čestitao rođendan svojoj kćerkici. 

'Da bi se iskupio zbog toga što se nije pojavio na proslavi, rekao je kako će on sam organizirati drugo rođendansko slavlje za svoju mezimicu na dan njenog rođendana i kako će da kupiti mnogo poklona, ali se to nikad nije desilo. I ne samo da nije priredio proslavu, već djetetu nije ni čestitao rođendan 10. srpnja. Ili je zaboravio kada je rođena, ili je imao pametnijeg posla', izjavio se izvor blizak pjevaču za spomenuti portal. 

Spomenuti izvor potvrdio je da je malena Lorena doista razočarana, unatoč tome što je njena majka pokušala ublažiti situaciju. 'Ona je dijete koje sve osjeća. Iako joj ništa ne nedostaje pored Ane koja se trudi da joj sve nadoknadi, prije svega ljubavlju, a onda i materijalnim stvarima, putovanjima i igračkama, ona ipak osjeća da nešto nije u redu', zaključila je osoba bliska zvijezdama. 

Podsjetimo, nakon što je krajem lipnja ove godine, sa zaručnicom Marinom Gagić dobio svoje drugo dijete, sina Alekseja, otkrio je za tamošnje medije kako malenog brata još uvijek nije upoznala petogodišnja Lorena, zbog čega je okrivio svoju bivšu suprugu.