Bivši nogometaš David Beckham, često ističe kako mu je obitelj na prvom mjestu, a u nedavnom YouTube videu gdje je bio gost zajedno sa svojim ocem Tedom, prisjećao se anegdota i s melankolijom opisivao odrastanje svoje djece. Njegov je otac također s gledateljima podijelio neke smiješne zgode iz djetinjstva ovog bivšeg kapetana engleske reprezentacije.

No, bilo je i loših trenutaka. Jedno od najgorih razdoblja u životu 44-godišnjeg Davida bilo je, kako sam tvrdi, kada su novorođenog Brooklyna, najstarijeg sina, tek doveli kući iz rodilišta. Proslavljeni je sportaš priznao kako je bio toliko uplašen za sinovljevu sigurnost, da je noćima spavao glavom naslonjen o vrata njegove sobe. 'Bojao sam se da bi netko mogao upasti u stan i nauditi mu, poput provalnika', ispričao je ovaj brižan otac, priznavši kako ga je očinstvo drastično promijenilo na nebrojeno mnogo načina. 'Nikad neću prestati brinuti o njima', naglasio je. 

Inače David je u braku sa bivšom članicom grupe Spice Girls, danas modnom dizajnericom Victorijom, dobio četvero djece, 20-godišnjeg Brooklyna, 16-godišnjeg Romea, 14-godišnjeg Cruza, te kći Harper, sedmogodišnjakinju.