Dizajnerica Victoria Beckham, u čast svom ocu Tonyju Adamsu koji je proslavio rođendan, objavila je na Instagramu video sačinjen od zajedničkih fotografija nastalih tijekom njezinog odrastanja, te uz njega napisala: 'Sretan rođendan! Svi te jako volimo! Puno poljubaca najboljem tati'.

Iako je njezina objava bila vrlo emotivna te je reznježila njezine brojne fanove, njen suprug David Beckham primijetio je detalj koji ga je toliko zabavio da ga je odlučio podijeliti na vlastitom Instagram profilu. Riječ je, naime, o fotografiji na kojoj Victoria kao djevojčica sa sestrom Louise i ocem pozira pored deve u zoološkom vrtu, a Davidu je za oko zapela slavljenikova odjevna kombinacija.

Tony je bio odjeven u majicu kratkih rukava i vrlo kratke hlačice, a David je, na fotografiji koju je podijelio sa svojim pratiteljima, upravo njih zaokružio crvenom bojom i dodatno naglasio strelicom. 'Ne bi trebalo biti smiješno, ali Victoria je objavila fotografiju u čast rođendana svog oca velikog Tonyja i prilično sam siguran da je u zoološki vrt otišao u Speedo gaćicama'.

Ako je suditi po Instagramu, Victoriji ova Davidova šala nije bila zabavna jer ju je ubrzo izbrisao sa svog profila.