Story radio
Početna Celebrity 4794 prikaza 11. srpnja 2018.

David Beckham javno se obratio reprezentaciji

Profimedia.

Bivši engleski reprezentativac igračima je uputio 'dvije-tri' iz vlastita iskustva

David Beckham jedan je od najpoznatijih sportaša na svijetu te uvjerljivo jedan od najuspješnih nogometaša u povijesti. Bivši engleski reprezentativac igrao je za nekoliko kubova, a posljednji kojem je pomagao osvajati naslove prvaka prije odlaska u mirovinu bio je Paris SG. Strastveni igrač i ljubitelj 'najvažnije sporedne stvari na svijetu' uputio je javne riječi podrške igračima engleske reprezentacije uoči večerašnje polufinalne utakmice protiv Hrvatske.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

'Ajmo, dečki! Vjerujte da je ovo naš trenutak. Prigrlite čitavo svoje surovo iskustvo i talent te nas vodite. Momci su naporno radili kako bi došli do tu gdje su sada, zabavite se i ponesite naslov kući... idemo, Engleska!' napisao je 43-godišnjak na Instagramu ispod fotografije napadača engleske reprezentacije, Harryja Kanea.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Beckham je bivši kapetan nacionalne vrste, sudionik pet velikih natjecanja - tri svjetska i 2 dva europska prvenstva. Također, mnogi pamte njegov reprezentativni nastup 21. studenog 2007. u porazu od Hrvatske 2-3 na Wembleyju, kao i onaj 26. ožujka 2008., kada je Beckham obilježio jubilarni stoti nastup za reprezentaciju, gdje je Engleska izgubila od Francuske 1:0 u Parizu. Time je postao peti igrač u povijesti reprezentacije koji je zabilježio 100 ili više nastupa, a ostala četvorica su Peter Shilton, Bobby Moore, Bobby Charlton i Billy Wright.

 

Komentari