Umirovljeni nogometaš, 43-godišnji David Beckham našao se u situaciji u kojoj je pokazao svoje pravo lice. Naime, planetarno popularni David bio je žrtva skrivene kamere koju mu je pripremio američki voditelj i komičar 40-godišnji James Corden za svoju emisiju 'The Late Late Show with James Corden'. Naime, čuveni Britanac je došao u Los Angeles ispred stadiona Galaxy na svečano otkrivanje statue s njegovim likom. Tom se prilikom Corden odlučio našaliti na Beckhamov račun i otkrio mu statuu za koju se ispostavilo kako i nije toliko vjerodostojna.

Inače je poznato kako brojni komičari vole zvijezde dovoditi u neugodne situacije popraćene skrivenom kamerom, a za smicalicu koju je James priredio Davidu, nogometaš je pokazao da baš kao pravi Britanac u svakom trenutku može vladati svojim emocijama i ponašanjem iako se na njegovom licu vidjelo iznenađenje. 

'Još uvijek se smijem. Totalno sam nasjeo na šalu. Nikada ne vjeruj prijatelju', napisao je kroz smijeh David na svom Instagram profilu. Objava se u kratkom roku proširila društvenim mrežama, a brojni obožavatelji i Davida i showa su ostali oduševljeni.