Bivšem nogometašu i superzvijezdi Davidu Beckhamu u posljednje vrijeme nije lako biti u ulozi oca. Svim silama trudi se smanjiti razdor koji je nastao između njegovog nastarijeg sina Brooklyna i ostatka obitelji zbog Brooklynove problematične veze s modelom i influencericom Hanom Cross. Brooklynu je teško palo kad ga je 44-godišnji David, nakon što se žestoko javno svađao s Hanom u Cannesu, upozorio da dobro razmisli želi li nastaviti vezu s njom i zamolio ga da je ne poziva na obiteljska okupljanja Beckhamovih. Zbog toga je iz inata zanemario krstitke kćeri Victorijinog brata, kojima je prisustvovala čitava obitelj Beckham, i pobjegao u Hollywood partijati s Hanom.

Izvještavajući o tome, britanski mediji pisali su kako su David i 20-godišnji Brooklyn dosad imali bliski odnos, i kako slavni otac ima razumijevanja za mladenačke ljubavi, koje znaju biti teške. Sina je zamolio da Hanu ne poziva na obiteljska druženja Beckhamovih iz razloga kako bi mogao imati vremena i prostora proniknuti u njegove misli i osjećaje, i pomoći mu. Sudeći po posljednjoj Davidovoj objavi na Instagramu, čini se kako upravo to sad i pokušava, ali mu ne ide od ruke. Na fotografiji su nasmiješeni David i Brooklyn koji izgleda ozbiljno. 'Sudeći po njegovom izrazu lica, čini se da nije shvatio moju šalu', napisao je pored fotografije. 

Suprugu Victorie Beckham, čini se, bit će potrebno vremena da izgladi odnos sa sinom i uvjeri ga kako je bolje da prekine vezu sa 22-godišnjom Hanom. Podsjetimo, mladi par navodno se svađa zato što ona ne želi potpisati ugovor o povjerljivosti, koji potpisuju svi koji su na neki način povezani ili rade za Beckhamove, i zato što je Brooklyn izrazito ljubomoran naspram pažnje koju Hana dobiva od drugih muškaraca.