Story radio
Početna Celebrity 3167 prikaza 04. lipnja 2019.

David Beckham sinu postavio zabranu

Profimedia.

Slavnom nogometašu je prekipjelo

Nogometna legenda David Beckham navodno je upozorio svog najstarijeg sina Brooklyna da bi bilo pametno provesti neko vrijeme odvojen od svoje djevojke, modela Hane Cross. Ovaj je 44-godišnjak, kako prenosi celebsnow.com, naredio sinu da se udalji od prelijepe Britanke nakon nekoliko žestokih javnih svađa mladog para.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

Ovaj je ekplozivni duo prekidao i mirio se u nekoliko navrata tijekom svoje šestomjesečne veze, od čega je do posljednjeg ekscesa došlo prije nekoliko tjedana, za vrijeme filmskog festivala u Cannesu. Tamo su, prema izjavama, tijekom svađe plačući vrištali jedno na drugo. Nekoliko tjedana ranije, snimljeni su kako se svađaju u Brooklynovom parkiranom autu, također oboje u suzama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

 | Author: Profimedia Profimedia.  | Author: Profimedia Profimedia.

Ipak, čini se da je tati Davidu polako prekipjelo stalno slušati o javnim svađama mladog para, a izvor blizak obitelji Beckham otkrio je kako ' je David snažno povezan s Brooklynom, i iznimno je teško i njemu i Victoriji gledati svog sina kako se konstantno svađa s Hanom'. 'Toliko su se 'klali' ovih zadnjih tjedana, da je David posjeo sina i naredio mu neka ozbiljno razmisli ima li u toj vezi ikakve budućnosti'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

Podsjetimo, obitelj Beckham ovog se tjedna u punom sastavu provodi na odmoru u Miamiju, a Hane nema nigdje u blizini. Isti izvor potvrdio je kako je otac zamolio 20-godišnjaka da provede malo vremena s obitelji, u očajničkom pokušaju da pomogne svom djetetu i vidi što mu se odvija u mislima. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

'David jako dobro zna kako ljubav može biti teška, ali istovremeno ne želi da konstantne svađe postanu lajtmotiv sinovljeve veze i unište Brooklynov javni imidž. Usprkos svom protivljenju, dosad se uspijevao držati po strani, odabravši ulogu promatrača umjesto da se miješa. No, poprilično je jasno svima oko proslavljenog sportaša, da nipošto nije Hanin obožavatelj', dodao je istoimeni izvor u svojoj izjavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

 

 

 

 

Komentari