Iako relativno često svjetski mediji pišu kako je brak slavnog para, 44-godišnje Victorije i 50-godišnjeg Davida Beckhama u krizi te kako se razvode, sada je otkriveno kako bivši nogometaš vrijeme provodi u društvu 43-godišnje Helene Christensen, proslavljenog supermodela, prenosi The Sun. Naime, ljepotica iz Danske se ubraja među najljepše žene u povijesti, a Victorija je ne želi niti blizu svog supruga. 

David i Helena su postali prijatelji u prosincu prošle godine, a upoznali su se na zabavi u Miamiju, na kojoj zbog obaveza Davidova supruga nije prisustvovala, a tada je nastala čuvena selfie fotografija koju Victoria navodno ne može podnijeti. Također se piše kako je vrlo nervozna zbog Davidova novog prijateljstva, a posebno joj smeta što su Helena i David u stalnom kontaktu od kako su se upoznali, piše britanski tabloid.

Podsjećamo, Victoria i David ove će godine proslaviti 20. godišnjicu braka. Jedan su od javnosti najzanimljivijih parova pa se tako do sada već nekoliko puta nagađalo o navodnim prevarama i trzavicama u braku. Još 2004. godine David se našao usred velikog skandala kada je njegova ljubavnica, osobna asistentica Rebecca Loos, priznala njihovu aferu. Međutim, Victoria mu je oprostila te par i dalje ustrajno pokazuje kako unatoč medijskom životu koji vode, žive skladnim obiteljskim životom, a najviše pažnje pridaju trojici sinova Brooklynu, Romeu, Cruzu i kćerkici Harper.