Bivši nogometaš David Beckham osim po nogometnim uspjesima i cjelokupnoj karijeri oduvijek je slovio za jednog od najzgodnijih muškaraca, što je potvrdila i naslovnica magazina People za 2015. godinu. Ipak, sada je napokon otkriveno što ili točnije tko, je zaslužan za njegov njegovan izgled kože.

Prema pisanju britanskih medija, 43-godišnji umirovljeni nogometaš priznao je da često 'ukrade' kozmetičke proizvode svoje supruge Victorije Beckham i da je u tome tajna njegovog izgleda: 'Zbog toga što sam često provodio vrijeme vani, na nogometnom terenu, morao sam njegovati kožu lica i ruku, a tajna mog izgleda je zapravo u proizvodima za uljepšavanje i njegu koje koristi moja supruga', rekao je i dodao kako joj u potpunosti vjeruje kad su beauty proizvodi u pitanju jer 'ona zna najbolje'.

Danas David ima svoju kozmetički liniju za muškarce koju je kreirao u suradnji s brendom L'Oreal te ističe kako je ipak u današnje vrijeme primjerenije razgovarati o muškoj njezi nego što je to bilo prije desetak godina: 'Prije nisam koristio niti jedan kozmetički proizvod, osim dezodoransa i parfema, ali se to u međuvremenu promijenilo. Sad imam masku za lice, umivalicu i piling za lice. Uopće ne smatram da je sporno što se muškarci njeguju jednako kao žene', zaključio je.