Victoria i David Beckham, ostvarili su predviđanja da će ih brend Beckham učiniti milijarderima. Naime, zahvaljujući svojim poslovima vezanima za modu zaradili su vrtoglavih 700 milijuna funti, no to je tek djelić njihova bogatstva, prenosi britanski Mirror.

Footwork Productions, gdje su prikupljeni Davidovi prihodi od nogometa, ima promet od 208,3 milijuna funti. Beckham Brand Holdings, koji uključuje novac iz ugovora o odobrenju, ima promet od 260,8 milijuna funti. Zatim je tu DB Ventures Ltd, s profitom od 90 milijuna funti, a Victoria Beckham Ltd, tvrtka vezana za njezin modni posao, ima neto vrijednost od 100 milijuna funti. A tu je još 10 milijuna funti od Moody Productionsa, iz vremena kada je Victoria još bila Posh Spice.

David je također zaradio milijune na terenu, a pregovori o ponovno okupljanju benda Spice Girls te snimanje raznih modnih kataloga, Victoriji su donijeli dodatne prihode.

Par, koji u srpnju slavi 20. godišnjicu braka, posjeduje i niz nekretnina, uključujući stan u West Londonu vrijedan 35,1 milijuna funti te imanje u Cotswoldsu vrijedno 6 milijuna funti. Također, David ima nekoliko unosnih ugovora s tvrtkama Samsung, Adidas, Pepsi, H&M i mnogih drugih, a ima i vlastiti brand viskija.

Ovaj uspješan par svoje je radne navike očito prenio i na djecu. Tako je 16-godišnji Romeo već predvodio božićnu kampanju za Burberry, a 20-godišnji Brooklyn ostvaruje uspješnu karijeru fotografa.

Iako nije poznata točna cifra koju obitelj Beckham ima na 'računu', ona im je omogućila da ponosno nose tilitulu milijardera.