Story radio
Početna Celebrity 2305 prikaza 03. svibnja 2018.

Davida Beckhama sin doveo do suza

Instagram (Screenshot).

Bivši nogometaš nije mogao vjerovati što se događa

Obitelj Beckham poznata je po svojoj povezanosti i izrazito dobrim i prijateljski nastrojenim odnosima između roditelja i djece. David i Victoria Beckham zbog toga se mogu nazvati pravim sretnicima, a upravo na Davidov 43. rođendan njegov najstariji sin priredio mu je iznenađenje koje će pamtiti do kraja života i tako još jednom potvrdio koliko voli svoje roditelje. 

 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Davidu su 02. svibnja sinovi Romeo i Cruz, kao i kći Harper, poželjeli sve najbolje putem društvenih mreža, a kasnije ih je otac odlučio odvesti na ručak kojim će proslaviti rođendan. Ručku se pridružila i supruga Vicky, a jedina osoba koja je nedostajala da sve bude savršeno bio je sin Brooklyn koji posljednjih mjeseci živi u New Yorku zbog studija. Ipak, mladi 19-godišnjak odlučio je iznenaditi svog oca i dati mu najbolji poklon koji ga je, kada je stigao, rasplakao nasred restorana. 

Naime, poklon je bio upravo njegov dolazak na ručak, a za to iznenađenje znala je samo Victoria koja je sinu pomogla da doputuje kući u tajnosti i pridruži im se u stvaranju dirljive obiteljske uspomene. Cijeli trenutak zabilježila je mobitelom, a video je kasnije osvanuo na Davidovom Instagramu. 'Što on radi tamo', začulo se iznenađeno, a bivši nogometaš u suzama je grlio sina te je bio izvan sebe od sreće što su svi na okupu i slave njegov veliki dan. 

Video/Foto: Instagram

 

Komentari