David Beckham veliki je ljubitelj djece, što dokazuje i činjenica da sa suprugom, dizajnericom Victoriom Beckham, ima svojih četvero s kojima svakodnevno provodi vrijeme. Posebno je slab na malene bebe, a to je još jednom istaknuo čestitavši prvi rođendan svojoj jednogodišnjoj nećakinji Peggy koja je u potpunosti osvojila njegovo srce i na nekoliko trenutaka ukrala svu pažnju bivšeg nogometaša. Staru fotografiju na kojoj drži kći svoje sestre Joanne u naručju objavio je na Instagramu uz lijepe riječi kojima je malenoj poželio sve najbolje.

'Sretan prvi rođendan ovoj prekrasnoj malenoj. Ne mogu vjerovati da Peggy već ima jednu godinu. Nadam se da će joj ovo biti najdivniji dan i da joj Jo neće dati previše torte, ipak je još uvijek prilično mlada', napisao je David te dodao kako mu je žao da ne može biti uz sestru i njezinu kći na ovaj važan dan u njihovoj obitelji. Svojim iskrenim i lijepim riječima David je raznježio svoje obožavatelje koji su se i sami čestitali rođendan slatkoj Peggy.

Davidova sestra Joanne kći je na svijet donijela s bivšom reality zvijezdom Krisom Donnellyjem s kojim je prekinula samo četiri mjeseca nakon što su dobili malenu Peggy. Ipak, Kris je i dalje involviran u odgoj djeteta te je i sam istaknuo na društvenim mrežama kako je presretan što njegova mezimica već puni svoju prvu godinu.