Nakon što je uhvaćen u prevari svega nekoliko dana prije nego što je Khloe rodila, Tristan Thompson je utihnuo i nije se pojavljivao u medijima, baš kao ni Khloe. Mjesec dana nakon rođenja malene True, Tristan se napokon oglasio: 'Imam novu pridošlicu u obitelj, da, ali nemojmo zaboraviti na Princea  koji postaje sve veći i skače po malenom trampolinu. Beba True samo jede, spava i zahtjeva mijenjanje pelena. To je sve što radi'.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Osim toga, prokomentirao je bitnu razliku između sina i kćeri koju uočava već sada: ' Rekao bi da sam s curicom puno osjećajniji. S dječakom je ipak više kao 'Hej, bit ćeš ti dobro, prestani plakati', ali s True je više kao 'Bit ćeš okej, znaš da su i mama i tata ovdje. Tata je tu da te nahrani. Vidi me!', u svakom slučaju – jako je zabavno. Promijeni te.' Također, Tristan je istaknuo kako želi još djece i da još uvijek nije gotov.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Umjesto Khloe su do sada na sva pitanja odgovarale njene sestre i majka i nisu odale previše informacija o tome hoće li se Kardashianka vratiti nevjernom dečku. Kako strani mediji doznaju, par pokušava raditi na vezi i prevarena Khloe je odlučila dati još jednu šansu Tristanu zbog zajedničkog djeteta. Iako je bila slomljena nakon cijelog skandala, odlučila je prijeći preko svega i još intenzivnije nastaviti raditi na odnosu. Iz prijašnje veze s Jordan Craig, Thompson ima dvogodišnjeg sina Princea kojeg redovito vidi.