Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren, nedavno je proslavio svoj 30. rođendan. Slavlje je proteklo  u okruženju najbližih, a među njima je bio i njegov kolega iz reprezentacije Šime Vrsaljko. Prije nego što je zakoračio u tridesete, Dejan je odlučio sam sebe počastiti i pokloniti si - novi Ferrari 812. 

Zadovoljni nogometaš sa svojim obožavateljima podijelio je i par fotografija nove zvijeri. Inače, Ferrari 812 izašao je na tržište 2017. godine. Tada je koštao vrtoglavih 280 tisuća eura, što je nešto manje od dva milijuna kuna. No, čini se da za našeg braniča, koji trenutno igra za Liverpool, to nije previše.

Brojni obožavatelji ispod objave su podržali Dejanovu odluku da si pokloni skupocjeni automobil. 'Zaslužuješ najbolje', 'Ferrari i vlastiti hotel, uspio si Dejane', 'zaslužio si ne samo Ferrari, već sve u životu', samo su neki od komentara. Podsjetimo, Dejan je u svibnju prošle godine otvorio i svoj hotel u Novalji i nazvao ga Joel, što je kombinacija imena njegove djece, četverogodišnjeg Josipa i  dvije godine starije Elene.