Srpska pjevačica Jelena Karleuša se pojavila na snimanju showa 'Zvezde Grande' vidno neraspoložena skrivajući se iza velikih sunčanih naočala, a u takvom raspoloženju je napustila i studio u pratnji menadžera dok ju je automobil čekao ispred. Kako piše srpski Kurir, snimanje nije prošlo glatko jer joj nije bilo lako ocjenjivati kandidate u glazbenom natjecanju. 

Pjevačica se na snimanju žalila Mariji Šerifović i Đorđu Davidu kako joj se tresu ruke, a za razliku od prijašnjih dolazaka kada je bila dobro raspoložena, sada nije željela komunicirati s novinarima.

Još jedan detalj je skrenuo pažnju, a to je da Karleuša nije sjedila na svome mjestu, gdje obično sjedi, kraj Marije i Davida, već je fotografrirana pored Saše Popovića. S obzirom na to kako je uvijek bila u centru pažnje i jedna od najglasnijih članica žirija, sada je željela biti što dalje od kamera. 

Podsjetimo se, Jelena se našla u centru seks skandala kada su navodno njene eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje su bile namijenjene nogometašu Ognjenu Vranješu dospjele u javnost. Sav materijal je nazvala fotomontažom, dok Vranješ tvrdi kako su bliski već dvije godine. Inače, kako bi izbjegla medije, Karleuša je otputovala kod supruga Duška Tošića u Kinu gdje su u obiteljskom okruženju proslavili njegov rođendan, a zatim se vratila u Srbiju u strogoj tajnosti.