Ako je suditi prema natpisima britanskom The Suna, Meghan Markle je na svom prvom vjenčanju na Jamajci 2011. godine imala marihuanu koja je tada bila ilegalna. 

Naime, The Sun navodi kako je došao do mailova Meghan Markle i njenog prijatelja u kojima pričaju kako je za svoje prvo vjenčanje naručila marihuanu, baš kao i vrećice u koje ih je spakirala. Iako navodno sama nije pušila, motala je jointove prije nego ih je spremila u posebne vrećice te ih podijelila za poklon gostima na vjenčanju s Trevorom Engelsonom. 



"Činilo se da nju to baš i ne zanima. Trevor i njegovi prijatelji su definitivno imali više iskustva s tim. Mislim da je ona više cura za šampanjac i ruže. Izgledalo je kao da ne zna kako se to puši. Nije joj baš bilo do toga, ali to je bio dio teme za vjenčanje i oboje su bili jako uzbuđeni što će prirediti taj poklon iznenađenja za svoje goste. Veselila se što će pokazati svoju odvažnu stranu i učiniti nešto što ljudi ne bi očekivali od nje, osobito na vjenčanju", ispričao je izvor.